oplaadbaar_aa_nimhDe meest gebruikte batterij is toch wel deze AA beter bekend als de penlight R6. Walkmans, m3 spelers en stroom vreters als kinderspeelgoed wordt deze in gebruikt. Juist voor deze batterij is het belangrijk dat hij zo lang mogelijk mee gaat, daarom is deze oplaadbare AA batterij het meest door ontwikkeld.

De capaciteit van deze oplaadbare batterij is enorm groot geworden. Een 10 jaar geleden kreeg men er zo’n 550 mah in, tegenwoordig is 2700 mah gewoon geworden. Door deze ontwikkeling behoord het snel leeg zijn tot het verleden. Zelf in digitale foto camera’s gaan ze lang mee!

Door de grote capaciteit is het erg van belang dat er een goede lader gebruikt wordt. Het spreekt voor zich dat een lader van 10 jaar oud niet goed in staat is deze huidige oplaadbare batterij vol te krijgen. Het is daarom raadzaam een goede lader aan te schaffen om het maximale uit de batterij te krijgen.

oplaadbaar_aa_nimhOok voor deze batterij geldt dat hij met een 3 keer opladen al terug verdiend is. Vergeet niet dat hij jaren mee gaat, hij is namelijk zo’n 500 – 1000 maal op te laden! Wederom een bewijs dat een oplaadbare batterij goedkoop is.

Note: een krachtpatser van 2700 mah is niet overal in nodig, voor een afstandsbediening is 1300 mah ook al genoeg, deze zijn vaak een stuk goedkoper of u gebruikt de oude batterijen hiervoor.

Bestel oplaadbare batterijen eenvoudig en snel via onze shop