oplaadbaar_aa_nimhIets dunner dan zijn broer de AA is deze AAA oplaadbare batterij waardoor hij in dunnere apparatuur gebruikt kan worden. Vroeger kwam je hem vooral tegen in afstandsbedieningen, tegenwoordig wordt hij ook in Walkmans & m3 spelers gebruikt. Juist voor deze batterij is het belangrijk dat hij zo lang mogelijk mee gaat, daarom is deze oplaadbare batterij samen met de AA het meest door ontwikkeld.oplaadbaar_aa_nimh

De capaciteit van deze oplaadbare batterij is enorm groter geworden. Een 10 jaar geleden was 250 mah standaard, tegenwoordig is 1100 mah nimh gewoon geworden. Door deze ontwikkeling behoord het snel leeg zijn tot het verleden.

Door de grote capaciteit is het erg van belang dat er een goede lader gebruikt wordt. Het spreekt voor zich dat een lader van 10 jaar oud niet goed in staat is deze huidige oplaadbare batterij vol te krijgen. Het is daarom raadzaam een goede lader aan te schaffen om het maximale uit de batterij te krijgen.

Ook voor deze batterij geldt dat hij met een 3 keer opladen al terug verdiend is. Vergeet niet dat hij jaren mee gaat, hij is namelijk zo’n 500 – 1000 maal op te laden! Wederom een bewijs dat een oplaadbare batterij goedkoop is.

Bestel oplaadbare batterijen eenvoudig en snel via onze shop